Logo-Van-Den-Akker-Bomen-Uw-Leiboom-Specialist
Actievoorwaarden 'Gratis aanplanten'
Dec 2022

Algemene actievoorwaarden
'Gratis aanplanting'
Vd Akker Bomen

Actie wordt georganiseerd door van den Akker Bomen - eenmanszaak

Deelname actie

 1. Actie ‘Gratis aanplanten’ is alleen geldig bij nieuwe offertes vanaf 15-12-2022.
 2. Actie ‘Gratis aanplanten’ is alleen geldig bij een geaccordeerde offerte tot 31-12-2022 00:00 uur.
 3. Let op – Wij zijn zelf met kerstvakantie vanaf 23-12 vrijdagmiddag 15:00 uur. Zorg dat je voor die tijd een offerte hebt laten opmaken door ons, je kunt later beslissen of je hierop akkoord wilt geven, maar uiterlijk tot 31-12-2022.
 4. Deze actie is niet geldig op geplante bomen of offertes die al akkoord of aanbetaald zijn vanaf 14-12-2022 of eerder.
 5. Aanplanten zal plaatsvinden vanaf januari 2023. De daadwerkelijke datum van aanplanting zal uiteraard in overleg worden gepland.
 6. Deze actie is alleen geldig i.c.m. optie 2 voeding en optie 3 boompalen (minimale wat nodig is).
 7. Deelname aan de ‘Gratis aanplanting’ actie is kosteloos.
 8. Deelname vindt plaats wanneer je op www.leiboomspecialist.nl/eindejaarsactie/ het aanvraagformulier hebt ingevuld en verstuurd.
  1. Eenmalige deelname per persoon.
  2. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
  3. De gratis aanplanting actie is enkel besteedbaar aan leibomen die gekocht zijn via Van Den Akker Bomen én bijkomende opties voeding (optie 2) en boompalen (optie 3) zijn verplicht en is op 1 offerte van toepassing.
  4. De actie ‘gratis aanplanting’ is enkel op 1 adres toe te passen.
  5. De actie en/of korting geldt wanneer een opdracht vóór 31 december 2022 definitief akkoord is bevonden.
  6. De ‘gratis aanplanting’ korting is enkel van toepassing op geaccordeerde offertes waarop ‘Deelname actie Gratis aanplanting december 2022’ staat vermeld.
 9. Bestaande klanten en medewerkers van Van den Akker bomen zijn uitgesloten van deelname aan de ‘Gratis aanplanting’ actie.
 10. Van den Akker bomen is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens

 1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.
 2. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern worden gebruikt voor het aanmelden van de Van den Akker bomen nieuwsbrief, indien hier in de actie toestemming voor is gegeven.
 3. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.