Logo-Van-Den-Akker-Bomen-Uw-Leiboom-Specialist

Ons succesverhaal

“Ik rolde per toeval via een bijbaantje in de wereld van het kweken van bomen. En dat beviel me enorm goed. Ik volgde daarom een opleiding en deed daarna meer dan 10 jaar aan ervaring op bij een vormkwekerij. Daar raakte ik echt gefascineerd van het hele kweekproces. En ik merkte dat ik mensen erg blij kon maken en ze kon helpen bij het verfraaien van hun tuin. Dat maakt het werk erg leuk en ontzettend eervol. Ik stoorde me wel regelmatig aan de slordige afwerking van sommige collega’s. Zo ga je toch niet met klanten en je product om? Er viel vooral op kwaliteit een wereld te winnen. Want in mijn beleving moet alles mooi, netjes, strak en goed geregeld zijn. Voor minder ga ik niet. Maar dan moet het plaatje wel van voor tot achter helemaal kloppen. Dát is mijn missie, elke dag weer opnieuw!”

showroom-van-den-akker-bomen
team-2022-vandenakkerbomen
team-bij-vestiging-oirschot-van-den-akker-bomen

Een echte leibomenspecialist

Ik kweek leibomen, ik plant leibomen en ik onderhoud leibomen. Ik durf me dan ook gerust een echte leibomenspecialist te noemen. Daarin onderscheid ik me ook van bijvoorbeeld hoveniers of tuincentra. Natuurlijk kun je daar ook een leiboom kopen. Maar omdat ik me zo specifiek focus op de mogelijkheden van leibomen, kan ik heel gericht en met een goed verhaal adviseren. En omdat ik de bomen zelf kweek kan ik ook heel snel leveren!

In korte tijd mensen superblij maken

Een leiboom of een aantal leibomen versterkt het ontwerp van een tuin en van een woning enorm. Je ziet heel snel een strak resultaat; de tuin verandert er meteen van. In korte tijd verras je mensen er dan ook echt mee. En maak ik ze dus superblij. Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties van klanten op onze Facebookpagina. Nee, mijn baan is zonder twijfel de mooiste die er bestaat!”

Het team

In 3 stappen naar de beste leibomen

stap_1
Vul het formulier in Vul uw gegevens in zodat we u een voorstel kunnen sturen.
stap-2-tuin
Upload een foto van uw tuin Teken het oppervlak dat u wilt bedekken met leibomen.
stap-3-schutting
Geef de hoogte in Van uw schutting en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat!